De Utrechtse Bazaar, echt alles vind je daar! - sinds 1981

Iedere zaterdag en zondag, de gezelligste markt van Nederland in de bloemenveiling van Vleuten

3 Paasdagen

Volg ons nu ook op Facebook!

Kinder Actie

Onze eigen bushalte!

Iedere zaterdag en zondag gratis BINGO!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven

Gratis parkeren

Entreeprijzen

Per persoon is de entree 3,50 euro.

Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Routebeschrijving

Navigatie-adres

Taatsendijk 1 3528 BH Utrecht.

LET OP!! Vanaf de snelwegen A12 en A27. blijf a.u.b. op de snelweg en ga naar de A2 richting Amsterdam. Neem voor de tunnel op de A2 afrit 8 -> richting Papendorp. Volg de ANWB borden Utrechtse Bazaar.

 

Routebeschrijving:

Vanaf Den Haag (A12): Neem op de A12 bij Utrecht de A2 richting Amsterdam, neem op de A2 afrit 8 Papendorp en volg vanaf daar de ANWB-borden ‘Utrechtse Bazaar’.

 

Vanaf Den Bosch (A2): Neem op de A2, afrit 8 Utrecht centrum/Papendorp; volg de borden Papendorp en de ANWB-borden ‘Utrechtse Bazaar’.

 

Vanaf Hilversum (A27): Neem op de A27 bij Utrecht de A12 en volg Ring Utrecht, houd rechts aan en volg ‘Nieuwegein’ & ’Ring Utrecht’, neem op de A12 afrit 16-Papendorp. Ga links bij de stoplichten en volg Papendorp en de ANWB-borden ‘Utrechtse Bazaar’.

 

Vanaf Amsterdam (A2): Neem op de A2 afrit 8 Papendorp (na de tunnel) en houd rechts aan richting Papendorp, volg vanaf daar de ANWB-borden ‘Utrechtse Bazaar’.

 

Vanaf Arnhem (A12): Volg Ring-Utrecht, neem op de A12 afrit 16 Papendorp. Ga links bij de stoplichten en volg de ANWB-borden ‘Utrechtse Bazaar’.

*** Voor een uitgebreide routebeschrijving van uw adres naar ons klik hier: Navigatie adres. Kies dan ‘’routebeschrijving’’ links van de kaart. Voer daar uw adres in.

plattegrond-UB-updateklein31-03-2014